När du ska på affärsresa är det väldigt viktigt att komma fram i tid. Välj därför transportmedel extra noga. Göteborg är tursamt nog en ganska stor stad och det finns möjlighet att komma fram med privatbil, tåg, buss, flyg och båt. Det finns flera företag som speciellt bokar affärsresor. Du kan klicka här för att läsa olika alternativ.

Läs tidningarna och gå ut på internet innan du åker. När går tåget? Finns det risk för störningar? Är det platser kvar på en tidigare avgång? Undersök också hur det ser ut på vägarna. Att sitta fast i långa bilköer och inte kunna passa viktiga affärsmöten är väldigt frustrerande.

Att tänka på

Sätt dig ner och gå igenom alla viktiga saker kvällen före avresan. På så sätt riskerar du inte att viktiga kontrakt och avtal blir kvar hemma. Du som packar under stress i sista minuten kanske minns kontraktet men glömmer laddaren till din laptop. Små saker kan få stora följder. Ta i lugn och ro kontakt med ett företag för att boka din resa med bästa möjliga färdmedel och tidtabell, förbered dig noga och ha sedan en trevlig vistelse i Göteborg. Att vara på resande fot är en förmån i arbetet.