Numera är det framför allt på tangentbordet som dina medarbetare jobbar mest med. Men det betyder inte att traditionella pennor är ett minne blott. Tvärtom behöver du som kontorsansvarig alltid se till att uppdatera lagret med bra pennor.

Pennans betydelse

Det kan låta lite märkligt att prata om vikten av pennor när det mesta av arbetsdagen sker från dator eller mobila enheter. Men ett kontor utan fysiska pennor blir snabbt till ett kaos. Det ska signeras avtal, antecknas notiser och skrivas kom-ihåg-lappar.

Har du ansvar för att köpa in pennor till kontoret är tipset att handla på nätet där du hittar ett stort utbud. Där kan du enkelt göra inköp till arbetsplatsen utan att du behöver ge dig iväg till en fysisk butik.

Olika typer av pennor till kontoret

På en arbetsplats är det inte bara en typ av penna du behöver. Tvärtom är flera varianter ett måste eftersom de används använda till olika sysslor. Blyertspennor är ett måste när medarbetare skissar på planer eller idéer.

Gelpennor med vattenfast bläck är mjuka att skriva med och ger en starkare färg än vanliga kulpennor. Perfekt att använda på manuella inbjudningskort eller hälsningar. Överstrykningspennor är ett effektivt hjälpmedel när du ska gå igenom texter eller dokument. Även märkpennor med permanent bläck är ett måste på kontoret.