Som företag vill du givetvis spara in på kostnader där du kan. Många gånger är det bra att tänka långsiktigt. Alltså att satsa på en större investering i närtid, som kommer att löna sig mångfaldigt senare. En sådan investering är att installera solceller.

Fördelar med solceller

På sikt kommer ert företag tjäna stort på att producera egen solenergi. Det är billigare att producera sin egen el, än att köpa in el från någon annan. Och dessutom stärker ni också företaget hållbarhetsprofil på samma gång. Därtill kommer ni som ett extra plus i kanten också kunna sälja överskottet av den el som ni producerar.

Såhär fungerar det

Idag är det inte svårt att installera solceller. Har ni ett ledigt takutrymme på en företagslokal passar det ypperligt för att placera solpaneler. Givetvis kan ni också få hjälp med att montera solpanelerna.

Som ett första steg kommer ni genom en konsultation få hjälp att välja den bästa lösningen för ert företag. Därefter får ni en offert. När allt är godkänt och klart sätter arbetet med installationen och ni kan bara luta er tillbaka. Självklart får ni även en utbildning i hur er nya anläggning med solceller fungerar.